SEZNAM GRADIV 2018/19

SEZNAM GRADIV 2018/19

Spoštovani starši in učenci,

objavljamo sezname izbranih gradiv za šolsko leto 2018/2019.

Seznami:

Izbor UČBENIKI 2018/2019 (kar se dobi preko učbeniškega sklada)

Izbor DELOVNI ZVEZKI 2018/2019 (kupite sami)

Izbor POTREBŠČIN 2018/2019 (potrebščine in ostala gradiva – kupite sami)

KOMPLET UČBENIKOV za določen razred si učenci lahko izposodijo iz učbeniškega sklada na šoli. Vsi učenci OŠ Boštanj, ki želijo biti uporabniki učbeniškega sklada, je zanje izposoja brezplačna. Za to starši samo izpolnite obrazec o soglasju (obrazec je ob promocijskem gradivu Kopije nove) in ga oddajte razredničarki do četrtka, 21. 6. 2018.

PRVOŠOLCI bodo tudi letos delovne zvezke prejeli v šoli brezplačno na izposojo. Edina izjema je delovni zvezek Magic Adventure 1, ki ga bodo morali kupiti starši učencev, ki bodo obiskovali izbirni predmet angleščina. Delovne zvezke bodo učenci prejeli v prvih dneh novega šolskega leta. Ostale potrebščine starši nabavite sami.

DELOVNE ZVEZKE ter POTREBŠČINE in ostala gradiva lahko kupite v trgovini, ki jo izberete sami ali preko naročilnice. Vso promocijsko gradivo in naročilnice različnih ponudnikov smo učencem že razdelili.

Prosimo, da preverite istovetnost seznamov na naročilnicah s seznamom na spletni strani, saj za napake pri tiskanju ne odgovarjamo.

Želimo vam mirne in lepe počitniške dni.

 

Skrbnica učbeniškega sklada

Darinka Bizjak

 

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)