Skoči na glavno vsebino

1. dan: 

Učenci 3. razreda in učiteljici smo srečno prispeli v Osilnico in se namestili v sobe. Komaj čakamo različne aktivnosti.

Lepo vas pozdravljamo!

Nadaljevanje 1. dne:

Po okusnem kosilu smo opravili plavalni preizkus in nadaljevali z učenjem plavanja. Nato smo se sprehodili po Osilnici ter spoznali legendo o Petru Klepcu. Dan smo zaključili s praznovanjem Juninega rojstnega dne.

2. dan:

Prebudili smo se v sončno jutro in po zajtrku usvajali nova plavalna znanja. Dopoldan smo nadaljevali s plezanjem po plezalni steni. Po kosilu in krajšem počitku smo se zopet odpravili na plavanje in se nato preizkusili v streljanju z lokom. Preostalo energijo smo porabili med igrami na travi. Z igranjem družabnih iger bomo zaključili današnji dan in se pripravili na spanje. Lahko noč!

3. dan:

Tudi današnji dan je bil zelo pester, prijeten in sončen. Ker smo bili pri plavanju zelo uspešni, smo se za nagrado razvajali v jacuzziju. Med sprehodom po gozdu smo izvedeli veliko zanimivega o gozdnih živalih in rastlinah ter hranili damjake. Popoldne smo se preizkusili v ribolovu. Med čakanjem na ulov smo iskali zanimive kamne. Ker nismo ničesar ujeli, smo se odpravili na večerjo v hotel 😉 Večer smo si popestrili s prepevanjem pesmi ob tabornem ognju. 

4. dan: 

Za nami je še en razgiban dan. Postali smo že pravi plavalci, spoznali veliko novega o zdravilnih rastlinah in preizkusili naše veščine preživetja v naravi. Postavljali smo bivake, ki so bili tako dobro narejeni, da bi v njih brez težav preživeli noč. Vendar smo se odločili, da se raje vrnemo v hotel in zaključni večer preplešemo v disku. 

Se vidimo jutri. 

5. dan:

Za nami je čudovit teden. Z usvojenimi priznanji in polni lepih vtisov se vračamo proti domu.

Vidimo se ob 16. uri.

Dostopnost