Skoči na glavno vsebino

Obvestilo za starše

Spoštovani starši!

V ponedeljek, 18. 5. 2020, ponovno pridejo učenci od 1. do 3. razreda pod posebnimi pogoji, ki jih je predpisal NIJZ, v šolo. Njihovega prihoda se tudi mi veselimo in smo se na to temeljito pripravili. Veseli nas, da pridete skoraj vsi.

Učencem bo omogočeno:

  • jutranje varstvo (samo 1. razred) – od 6.30 zjutraj,
  • redni pouk in
  • podaljšano bivanje.

Za vse učence bo organizirana malica in kosilo (za prijavljene).

Glede na priporočila moramo učence razdeliti v skupine do 10 otrok, zato so vsi oddelki razdeljeni v dve skupini. Pouk bo trajal od 7.30 do 12.00, po tem času bodo prevzeli skupino učitelji podaljšanega bivanja. Razredna učiteljica vsakega oddelka bo preživela po dve uri dnevno z vsako skupino svojega oddelka. Učenci ne nosijo zaščitnih mask v šoli.

Starši v šolo ne vstopate. Otroka oddate pri vhodu. Tam ga bo sprejel delavec šole. Učitelje obvestite, kdaj boste prišli po otroka, da ga pravočasno napotijo pred vhod.

Nujna je vaša podpisana izjava, da je otrok zdrav. Izjave posredujte razredničarkam do ponedeljka oziroma jo v skrajnem primeru otrok prinese v šolo v ponedeljek zjutraj.

Učenci v ponedeljek prinesejo v šolo vse potrebščine, ki jih potrebujejo v šoli.

Prosimo vas, da se že doma pogovorite z njimi o pomembnih pravilih (ohranjanje distance, brez dotikanja, umivanje rok, …). Seveda bomo to vsakodnevno v šoli počeli tudi mi.

Za starše devetošolcev bomo pripravili obvestila kasneje, učenci od 4. do 8. razreda nadaljujejo s poukom na daljavo.

Več podrobnosti v naslednjem tednu.

Želimo si, da bi bivanje vaših otrok v šoli bilo prijetno in varno. Za to se bomo potrudili po svojih najboljših močeh. Vas pa prosimo za sodelovanje in razumevanje.

S spoštovanjem, Vesna Vidic Jeraj, ravnateljica

Dostopnost