Skoči na glavno vsebino

V dneh, ko nam silijo v oči tisočere lučke potrošniškega sveta, je prav, da nas zdramijo tihe iskrice v očeh tistih, ki jim blišč prazničnih dni povzroča skrb, strah ali celo žalost. Ni treba, da začnemo z denarjem, niti ne z lepimi besedami ali načrti, začeti je treba z dejanji, s katerimi vzbujamo zaupanje, da kljub vsemu obstaja dobro in da zmoremo biti sočutni drug do drugega. To so vrednote, ki smo jih spodbujali skozi številne aktivnosti, katerih končni odraz je bila sklepna prireditev ob otvoritvi bazarja v soboto, 2. 12. 2017. Neprecenljivo doživetje, ko smo ponovno znali stopiti skupaj in delati za skupen cilj.

Sedaj, ko smo strnili vtise, pa dovolite, da ubesedimo naše misli in se iskreno zahvalimo vsem, ki ste kakorkoli prispevali, da smo na božično-novoletnem bazarju zbrali 3.206,70 €. Vsota vaših donacij nam bo pripomogla sooblikovati naše delo in omogočila nadstandardne dejavnosti številnim učencem.

Naj vam bo vaše delo tudi v prihodnje v veselje in zadovoljstvo, naj še naprej ostane velik izziv, pri čemer pa naj vas spremljata sreča ter posluh do ranljivih skupin. Vsak človek je namreč unikaten kot snežinka, a le skupaj lahko prekrijemo ta naš svet in ga naredimo izjemnega.

Učenci in kolektiv OŠ Boštanj z ravnateljico Vesno Vidic Jeraj

Dostopnost