Skoči na glavno vsebino

petek

Še zadnji pozdrav iz Osilnice.

četrtek

Tudi današnji dan je bil zelo zabaven. Pomerili smo se v športnih igrah in iskali medvedje stopinje. Seveda pa smo pridno vadili plavanje, saj nas jutri čaka pomembem preizkus plavalnih spretnosti. Dan se je zaključil s prižigom tabornega ognja ob katerem smo prepevali.
Se vidimo jutri …

sreda

Današnji dan je bil zelo pester. Prebudili so nas sončni žarki, ki so nas klicali novim dogodivščinam naproti. Dopoldan smo se ob plavanju preizkusili tudi v preživetju v naravi, popoldan pa smo poleg plavanja še kolesarili. Zvečer smo se uredili v plesna oblačila in se odpravili v pravi disco, kjer smo se zazibali v divjih ritmih. Več pa na fotografijah …

torek

Zbudili smo se v deževno jutro, ki pa nas ni spravilo v slabo voljo. Po zajtrku smo se odpravili na plavanje in se preizkusili v ribolovu. Popoldan nas je razveselil sonček, zato smo streljali z lokom in igrali nogomet. Seveda pa nismo pozabili tudi na popoldansko plavanje. Ko smo povečerjali, smo se odpravili na sprehod po Osilnici. Fotografije povedo, da prav zares uživamo!

ponedeljek

Po prihodu v Osilnico smo se nastanili v sobe, pojedli kosilo in se že odpravili k prvim dejavnostim. Preizkusili smo se v plavanju in plezanju. Po aktivnostih smo se okrepčali z okusno večerjo in se zabavali z obiski po sobah, saj nam je slabo vreme preprečilo aktivnosti na prostem. Ker je bil dan dolg in naporen, smo se kmalu odpravili k nočnemu počitku in nabiranju moči za nove dogodivščine.

Dostopnost