Skoči na glavno vsebino

V okviru projekta Bralnica pod krošnjami smo na naši šoli izdelali unikatni izdelek z neprecenljivo vrednostjo – lastno knjigo z naslovom Naše ogledalo.  Kot že ime pove, v njej odsevamo v zrcalu mi, učenci in učitelji, ki se vam predstavljamo s svojimi pisnimi in likovnimi izdelki. Oglejte si nas!

Knjiga je varno shranjena in zaklenjena v šolski knjižnici, v času odprtosti knjižnice in po predhodnem dogovoru pa si jo lahko seveda od blizu podrobno ogledate. Naši učenci so si jo oziroma si jo še bodo skupinsko ogledali med bibliopedagoškimi urami (izvedbo KIZ-a) v knjižnici. Možni so seveda ponovni individualni ogledi knjige, hkrati pa posebej vabimo tudi starše, stare starše in ostale, da si ogledajo zrcalno podobo svojih otrok v našem knjižnem ogledalu.

Knjiga je tukaj zaradi nas – za vas in za naše zanamce ter je nastala kot plod ustvarjalnih rok, na domiseln in tehnično preprost način, ki hkrati predstavlja bogat izdelek domoznanskega pomena. Vabljeni še enkrat vsi, da pogledate v Naše ogledalo.

Prilagamo pa še nekaj fotoutrinkov, ki so nastali ob ogledu knjige.

Darinka Bizjak

Dostopnost