Skoči na glavno vsebino

ponedeljek,

Za nami je prvi dan. Po prihodu smo se namestili v hotelu, pojedli okusno kosilo in odšli na bazen. Preverili smo plavalno znanje in se razdelili v štiri skupine.

torek,
Preživeli smo mirno noč in se zbudili v sveže jutro. Imamo se lepo in vas vse lepo pozdravljamo. Po zajtrku pa novim plavalnim uspehom naproti.
Prišli smo s plavanja. Nekaj učencev je že uspešno usvojilo bronasti delfin. Urimo se v pravilnih plavalnih tehnikah. Popoldan pa nadaljujemo s plavanjem. Upamo na boljše vreme, saj že od včeraj piha močna burja. Želimo si, da bi lahko zvečer odšli do mesta Koper.
Po popoldanskem plavanju smo se odpravili na vecerjo in po večerji smo opravili daljši sprehod po bližji okolici našega hotela. Danes je bilo zelo vetrovno. Jutri pa se oglasimo z novimi informacijami. Otroci že mirno spijo in tudi vam zelimo lahko noč.
sreda,
Dan poteka mirno in po planu, ki smo si ga zadali. Urimo se v tehniki kravl in hrbtno in utrjujemo tehniko prsno. Vsi učenci plavajo in se trudijo po svojih najboljsih močeh. Vse je lepo, le burja nam nagaja, da več časa ne moremo preživeti zunaj. Kljub temu se ne damo, saj izvajamo druge aktivnosti, ki nas razvedrijo. Lepo vas pozdravljamo iz Žusterne.😊
četrtek,
Vse poteka brez težav,otroci so pridni in se trudijo. Danes smo plavalno razpoloženi in zelo uživamo. Pošiljamo vam sončne pozdrave. Burje ni več,zato bomo danes po večerji lahko zunaj. Odšli bomo na sprehod do Kopra. Lepo nam je.
Pošiljamo vam še zadnji pozdrav iz Kopra. Jutri pridemo ob 15.30. Se vidimo.
Dostopnost